Medio januari 2018 in verkoop: Tweede fase MooiWerkeren in Stadshagen/Zwolle

We zijn verheugd u te melden dat medio januari 2018 de verkoop van de tweede fase van het nieuwbouwplan MooiWerkeren in Stadshagen/Zwolle start.

Mooi Werkeren
Buurtschap MooiWerkeren is echt anders! Een grote diversiteit aan nieuwbouw woningen zijn in een losse setting bij elkaar geplaatst, zodat er veel ruimte overblijft voor openbaar groen en gezellige hofjes. Ook de kinderen kunnen daardoor op een veilige manier buiten spelen. Geen recht toe, recht aan, maar de informele en toegankelijke sfeer van een dorp.

Ook de tuinafscheidingen met fraai vormgegeven hagen en de ‘Delftse stoepen’ dragen bij aan deze uitstraling. Het gevelbeeld in het buurtschap verwijst naar de ingetogen, maar optimistische architectuur uit de jaren ’50. De ranke dakoverstekken met zichtbare klossen zijn zorgvuldig gedetailleerd. En…de woningen zijn gemaakt van en met de modernste duurzame materialen en worden  in verschillende kleurtinten uitgevoerd. Het metselwerk in herfstkleuren steekt mooi af tegen de frisse, wit-gekeimde gevelvlakken. Het contrast met de in donker hout uitgevoerde bergingen is karakteristiek.

MooiWerkeren maakt indruk en wordt een gezellig en mooi buurtschap.

Start verkoop fase 2
Het project MooiWerkeren kent 2 fases, met in totaal 80 woningen. De eerste fase bestaat uit 50 woningen. Deze woningen zijn inmiddels allemaal onder optie of verkocht. In de tweede fase komen 30 nieuwbouw woningen.

In deze fase komen 2 vrijstaande Terraswoningen te koop, waarvan 1 langs het water. Daarnaast worden er 14 twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd, waaronder enkele hele bijzondere en unieke woningen.  Tot slot treft u 14 ruime rijwoningen in 3 verschillende types: Laanwoningen, Alleewoningen en Verandawoningen. Eén Verandawoning is bovendien voorzien van een fraaie uitbouw, waardoor er ruimte is voor een mooie woonkeuken.

Hoe werkt de start verkoop?
Schrijf u in via deze website.

Een week voor start verkoop zullen wij u via e-mail informeren over de datum waarop de verkoop start. Voor fase 2 wordt een online inschrijving gehanteerd. Dat betekent dat u met een link die u 1 dag voor start verkoop ontvangt, digitaal kunt inschrijven voor een of meerdere woningen naar keuze.

Doorgaans heeft u daar een week de tijd voor. Hierna volgt een digitale loting en toewijzing

Voor nu kunt u alvast hier de digitale brochure bekijken

Delen: Ik heb belangstelling