Fase 1 op 30 september 2017 de verkoop

Fase 1 op 30 september 2017 de verkoop

We zijn verheugd u te melden dat op 30 september 2017 de verkoop van het nieuwbouwplan MooiWerkeren in Stadshagen/Zwolle start.

Vanaf dat moment kunt u zien welke woningen er in welke prijsklasse worden aangeboden. Per bouwnummer is alle benodigde informatie te downloaden.

Mooi Werkeren

Buurtschap MooiWerkeren is echt anders! Een grote diversiteit aan nieuwbouw woningen zijn in een losse setting bij elkaar geplaatst, zodat er veel ruimte overblijft voor openbaar groen en gezellige hofjes. Ook de kinderen kunnen daardoor op een veilige manier buiten spelen. Geen recht toe, recht aan, maar de informele en toegankelijke sfeer van een dorp.

Ook de tuinafscheidingen met fraai vormgegeven hagen en de ‘Delftse stoepen’ dragen bij aan deze uitstraling. Het gevelbeeld in het buurtschap verwijst naar de ingetogen, maar optimistische architectuur uit de jaren ’50. De ranke dakoverstekken met zichtbare klossen zijn zorgvuldig gedetailleerd. En…de woningen zijn gemaakt van en met de modernste duurzame materialen en worden  in verschillende kleurtinten uitgevoerd. Het metselwerk in herfstkleuren steekt mooi af tegen de frisse, wit-gekeimde gevelvlakken. Het contrast met de in donker hout uitgevoerde bergingen is karakteristiek.

MooiWerkeren maakt indruk en wordt een gezellig en mooi buurtschap.

Fase 1

Het project MooiWerkeren kent 2 fases, met in totaal 80 woningen. De eerste fase bestaat uit 50 woningen. In deze fase komen 3 vrijstaande woningen te koop, waarvan 2 langs het water zijn gesitueerd. Daarnaast worden er 20 twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd, waaronder enkele hele bijzondere en unieke woningen.  Tot slot treft u 27 ruime rijwoningen aan gelegen Langs de Laan of aan een hofje. Een woning is bovendien voorzien van een fraaie uitbouw, waardoor er ruimte is voor een mooie woonkeuken.

Start verkoop zaterdag 30 september

Nog even in het kort alle feiten op een rij:

•    Start verkoop zaterdag 30 september: alle informatie te downloaden op de website www.mooiwerkeren.nl.
•    Inschrijven via het inschrijfformulier op de website.
•    Sluiting 9 oktober 2017 om uiterlijk 09.00 uur. Hierna volgt loting/toewijzing

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de makelaars.

Delen: Ik heb belangstelling