13 januari, vindt de start verkoop plaats van 30 woningen in fase 2 van Mooi Werkeren in Stadshagen.

Digitaal inschrijven
Voor de aankoop van één van de woningen kunt u zich vanaf 13 januari digitaal inschrijven door uw interesse geheel vrijblijvend online kenbaar te maken. In het formulier kunt u meerdere bouwnummers aangeven die uw voorkeur hebben. Tevens kunt u een volgorde in deze voorkeur aangeven.

Deze link brengt u naar een persoonlijke pagina op de website van MooiWerkeren waar de inschrijfprocedure verder wordt uitgelegd met een instructie hoe u zich definitief kunt inschrijven voor een woning in het bouwplan Mooi Werkeren in Stadshagen.

Beveiliging
Zodra u start met inschrijven kan er niemand meekijken. Er wordt gewerkt met een beveiligde verbinding, net als bij online bankieren. Voor u aan de slag gaat, krijgt u nogmaals van ons een e-mail waarmee gecheckt wordt of het e-mailadres juist is.

Sluitingsdatum
De inschrijftermijn loopt tot maandag 22 januari a.s. om uiterlijk 09.00 uur.
Na dit moment is inschrijven niet meer mogelijk.
Nadat u zich heeft ingeschreven, kunt u tot 22 januari uw inschrijving nog aanpassen. De laatste versie van uw inschrijfformulier wordt bewaard.

Toewijzing
Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de binnengekomen inschrijfformulieren verzameld en volgt er een volledig digitale toewijzing. Wij streven ernaar u uiterlijk op woensdag 24 januari a.s. te informeren over de uitkomst van de eerste toewijzing. Bij toewijzing van een woning wordt u uitgenodigd voor een verkoopgesprek.

Wilt u meer informatie?
Kijk voor meer informatie op de website mooiwerkeren.nl of neem contact op met De Woonfabriek.

Op zaterdag 13 januari bent u tevens tussen 10.00-12.00 uur van harte welkom bij de start verkoop bij de Woonfabriek aan de Assiesstraat 126 in Zwolle.

Delen: Ik heb belangstelling