Op zaterdag 30 september zijn wij gestart met de verkoop van fase1 MooiWerkeren. Er waren veel inschrijvingen, een mooie aftrap van deze eerste fase! De belangstelling was groot en inmiddels zijn alle ingelote kandidaten benaderd.

Met hen wordt een afspraak gemaakt om het toegewezen bouwnummer te bespreken.

Uit deze verkoopgesprekken kan uiteraard naar voren komen dat een kandidaat niet overgaat tot aankoop van de woning. In dat geval zullen wij – opnieuw via loting door de computer – vanuit de groep reservekandidaten een nieuwe geïnteresseerde benaderen. Wilt u ook wonen op MooiWerkeren? Op www.mooiwerkeren.nl vindt u de uitgebreide verkoopinformatie. U kunt via de knop “belangstelling” laten weten in welk woningtype u interesse heeft. Wij laten het u weten als er een woning van uw voorkeur beschikbaar is. Ook starten wij binnenkort met fase 2 Mooiwerkeren. Hiervoor kunt u zich ook alvast  inschrijven via de knop “belangstelling”.

Voor vragen of aanvullende informatie kunt u terecht bij Woonaccent Makelaars, telefoonnummer 038-42 301 20, Rodenburg Makelaars, telefoonnummer 038-42 222 22 of TenHag Makelaars, telefoonnummer 038-42 699 88

Delen: Ik heb belangstelling