Ga jij hier straks wonen?

MooiWerkeren Zwolle

MooiWerkeren, een uniek stukje Stadshagen

Buurtschap MooiWerkeren is echt anders! Een grote diversiteit aan nieuwbouw woningen zijn in een losse setting bij elkaar geplaatst, zodat er veel ruimte overblijft voor openbaar groen en gezellige hofjes. Ook de kinderen kunnen daardoor op een veilige manier buiten spelen. Geen recht toe, recht aan, maar de informele en toegankelijke sfeer van een dorp.

Ook de tuinafscheidingen met fraai vormgegeven hagen en de ‘Delftse stoepen’ dragen bij aan deze uitstraling. Het gevelbeeld in het buurtschap verwijst naar de ingetogen, maar optimistische architectuur uit de jaren ’50. Ranke dakoverstekken met zichtbare klossen, zijn zorgvuldig gedetailleerd.

Oude looks in een nieuw jasje, want de woningen zijn gemaakt met de modernste duurzame materialen. Ze worden daarnaast in verschillende tinten uitgevoerd. Het metselwerk in herfstkleuren wordt steekt mooi af tegen het frisse, wit-gekeimde gevelvlakken. Het contrast met de in donker hout uitgevoerde bergingen, is karakteristiek voor de nieuwbouw woningen. MooiWerkeren maakt indruk.

Geïnteresseerd in MooiWerkeren?

Laat je gegevens achter, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van MooiWerkeren.

Delen: Ik heb belangstelling